PACK – KEURING BREDA

Met een pack keuring kunt u met een gerust gevoel uw vakantie beginnen. Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering… Niets ontsnapt aan het oog van de keurmeesters!

U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

De PACK-sticker: ‘Veiligheid oké’

Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als de eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de caravan of vouwwagen voorzien van een speciale PACK-sticker. Hét bewijs voor zowel u als voor de politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid een jaar lang goed zit.

PACK-KEURING BREDA

Computergestuurde remmentestbank

Nieuw in onze werkplaats de computergestuurde remmentest bank voor een betrouwbaar rapport over de werking van de remmen. Zowel aanhangers met een enkele of dubbele as, kunnen getest worden. De praktijk wordt nagebootst, het remmen achter de auto wordt gesimuleerd.

Advies

Wij adviseren het ene jaar een onderhoudsbeurt en het andere jaar de Pack veiligheidskeuring te laten uitvoeren. Omdat de PACK keuring een veiligheidskeuring is (momentopname) en beslist géén onderhoudsbeurt, voeren wij deze keuring uitsluitend uit bij caravans of vouwwagens die het jaar ervoor een onderhoudsbeurt hebben gehad of nieuw zijn aangeschaft.