Skip to main content
Caravans en campers: onderhoud moet. Maar dan wel meteen goed.

FOCWA service bedrijf
Wij als erkend caravan-camperservice bedrijf werken volgens de vaste voorschriften voor onderhoud en keuring van Uw caravan of camper.

Checken
Als de caravan veilig en wel voor de deur staat heeft U de tijd om een en ander na te gaan. Zijn de banden dit jaar wellicht aan vervanging toe? Elke zes jaar dient dit te gebeuren: caravanbanden slijten niet alleen van het rijden, maar wel van het staan – vaak in de hete zon. Een haarscheurtje kan rampzalige gevolgen hebben, zien we elk jaar weer. Bij de onderhoudsbeurt controleren wij ook de banden op slijtage verschijnselen of beschadigingen.

Onnodig
Veel caravan- en camperbezitters gaan ervan uit dat onderhoud niet zo erg nodig is, omdat men maar eens in de zoveel tijd gebruik maakt van de caravan of camper. Dit kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten en onnodige bekorting van de levensduur. Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers of lekkage dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van Uw welverdiende vakantie, maar ook van Uw kostbare bezit.

Flexibiliteit is onze kracht
Of het nu gaat over de caravan, vouwwagen, camper, paardentrailer of marktwagen voor alles een oplossing. Niets is te gek!

topbedrijf ,mag zich terecht de caravanspecialist noemen. bekwame vakman

Cindy