BOVAG

BOVAG- Onderstel € 199, –
BOVAG- Onderhoud € 225, – actie
BOVAG- Onderhoud € 289, –

Exclusief eventuele reparaties en onderdelen, indien er reparatie uitgevoerd dient te worden aan de caravan zal dat altijd in overleg gaan.

info BOVAG onderhoud

FOCWA

Focwa-Onderhoud € 289, –
Focwa Pack € 85,-

Periodieke Aanhangwagen Caravan Keuring kortweg PACK. De PACK keuring is een veiligheidskeuring (momentopname) en is beslist géén onderhoudsbeurt.

Wanneer er uit de keuring blijkt dat de caravan aan onderhoud toe is dan vervallen de kosten van de PACK en betaald de klant alleen de Bovag of Focwa onderhoudkosten.

info FOCWA onderhoud

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring € 145,-

De caravan zag er écht prachtig uit. En die mensen van wie we ‘m kochten, waren goudeerlijk. Pas bij een politiecontrole kwamen we erachter: schokdempers, remmen, banden ….. vrijwel niets was in orde.

Een goed advies is : Laat een caravan-aankoopkeuring uitvoeren!

info Aankoopkeuring

Gaskeuring

Wanneer u naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk reist en u aanmeld bij de beheerder van een camping dan kan er gevraagd worden naar het logboek van de gaskeuring van uw caravan. Veel mensen weten dit niet!

Gaskeuring vanaf € 90,-

info Gaskeuring

Vochtmeting

Vocht is een groot probleem voor caravan en camper. Wanneer vocht indringt in vloer, wanden of dak, kan het vocht er namelijk voor zorgen dat de houten onderdelen van de caravan gaan rotten, waardoor grote schade aan de caravan of camper ontstaat.

In de BOVAG-onderhoudsbeurt zit een optische vochtmeting inbegrepen.
Vanaf € 65,- bieden wij een uitgebreide vochtmeting