adres

winkelwagen

Bezoek onze webshop

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

logo satenne

focwalogo

bovaglogo

 

Satenne Satellietsystemen

Bereik(baar) voor iedereen !

Compleet in TV kijken op vakantie
De caravanspecialist heeft in aanvulling op de satellietantennes een compleet assortiment rondom het thema“TVkijken opvakantie”. Omdat steeds meer zenders via de satelliet in HD worden uitgezonden en binnen een aantal jaar de SD uitzendingen zelfs helemaal zullen verdwijnen, bieden wij nu al uitsluitend satelliet tuners en compacte LED TV’s aan die HD ondersteunen. Daarnaastleveren wij wandbeugels en CI- modules en smartcards geschikt voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd om Uw TV ervaring zo plezierig mogelijk te maken.

satenne 2psSatenne PS-2

De mobiele SATENNE PS-2 is voorzien van automatische zoekfunctie, autoskew, een groot ontvangstbereik en een weerbestendige kunststof kap.
Dit maakt de PS-2 tot de ultieme draagbare satellietantenne.

 

satenne r2Satenne R-2 Is het eerste model van SATENNE en geschikt voor met name campers. Vaste montage op het dak, een groot ontvangstbereik, de zeer eenvoudige bediening en de scherpe prijs maakten van de R-2 de meest verkochte automatische satellietantenne. Ook kwalitatief heeft de R-2 zich inmiddels ruimschoots
bewezen gezien het grote aantal tevreden gebruikers.

 

 

 

satenne t-2Satenne T-2 de automatische satellietantenne op statief die direct door de meegeleverde HD satelliet ontvanger wordt aangestuurd.
De lichte aluminium schotel met een diameter van maar liefst 75cm garandeert een ontvangstbereik op de Astra 1 en HotBird satelliet in heel Europa.
Uw CanalDigitaal smartcard kan direct in de kaartlezer van de ontvanger gestopt worden en de zenderlijsten zijn al voorgeprogrammeerd.
Door de zeer hoogwaardige motoren die de T-2 aansturen wordt uiteraard precies uitgericht op de gewenste satelliet en de ontvangstkwaliteit is de hoogste van het complete Satenne assortiment.
Een duo LNB is overbodig want de R-2 wisselt automatisch en binnen enkele seconden van satelliet!
Eindelijk echt een product dat de voordelen van automatisch systeem met die van een mobiel systeem combineert tegen een werkelijk zeer aantrekkelijk prijs!