adres

winkelwagen

Bezoek onze webshop

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

tyronlogo

Tyron Protection

Lekke band of klapband? Met TYRON zit u safe

Wat gebeurt er wanneer u een lekke band krijgt? tyronbanden

Een lekke band is niet altijd direct merkbaar. Uw voertuig 'trekt' naar rechts of naar links, maar U corrigeert dit afwijkend stuurgedrag vaak onnadenkend. Totdat de band 'van de velg loopt' door een bocht , het moeten uitwijken of tijdens het remmen. Op dat moment is er grote kans dat U de controle verliest over Uw voertuig. U kunt in een slip raken, en de gevolgen daarvan zijn niet te overzien. Wanneer U Uw voertuig met succes tot stilstand kunt brengen, beseft U waar U staat. Dat kan soms op een zeer gevaarlijke plaats zijn. Doorrijden is onverantwoordelijk.

Controle over uw voertuig

tyronbuitenbandDe belangrijkste eigenschap van Tyron is dat uw band op de juiste plaats blijft, zelfs bij een klapband. U behoud de controle over uw voertuig, waardoor de kans op een ongeval duidelijk afneemt. U blijft controle houden over Uw voertuig, ook als U moet remmen of plotseling moet uitwijken.

 

Gewoon doorrijden

U wilt niet stil komen te staan op een smalle vluchtstrook, of aan de kant van een drukke weg. MetTyron kunt U in elk geval 4 km doorrijden, en dus een veilige plaats opzoeken om uw band te (laten) verwisselen.

Kosteneffectief en een lange levensduur.tyronring

Tyron is onderhoudsvrij en gaat net zolang mee als Uw velg. In de praktijk betekent dit dat Tyron dezelfde levensduur heeft als Uw voertuig. In veel gevallen raakt de velg bij een lekke band of klapband beschadigd. Met Tyron blijft Uw velg gespaard, en daarmee voorkomt U hoge vervangingskosten. Bij het vervangen van Uw banden wordt Tyron simpelweg opnieuw gemonteerd.