EP SYSTEEM

Gewoon snel waterpas

VAN HET IDEE NAAR HET MARKTSUCCES

Hydraulische levelsystemen waren op zich geen geheel nieuw idee. Toen de oprichters van het bedrijf E&P meer dan 15 jaar geleden nadachten over een systeem dat zo eenvoudig en ongecompliceerd een camper horizontaal neerzet, konden ze niet weten dat ze daarmee de grondslag legden voor een leidiginggevend bedrijf in Europa. Als ervaren kampeerders wisten zij precies hoe een hydraulisch levelsysteem moet werken: betrouwbaar, snel, volautomatisch en natuurlijk met een eenvoudige druk op de knop.

Met deze filosofie, de hoogste technische eisen en veel liefde voor details werd E&P marktleider voor hydraulische levelsystemen. Onverschillig hoe groot of klein, licht of zwaar – de systemen van E&P bieden zo een variabiliteit dat er voor vrijwel ieder voertuig een oplossing is.

Meer dan een decennium lang kreeg men op die manier op de Europese campingmarkt een goede reputatie.Sinds 2018 is E&P trots lid van het AL-KO voertuigtechniek concern. Binnen een sterke omgeving wil het bedrijf zich doelmatig verder ontwikkelen
en nieuwe markten veroveren.

Het idee en de filosofie blijven hierbij onveranderd: de klant het meest betrouwbare en volautomatische systeem te kunnen aanbieden. Zodat er ook in de toekomst gezegd kan worden:“GEWOON SNEL WATERPAS!”

EP SYSTEEM

Lees meer in onderstaande brochure!